×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Svensken vidare till VM i FIFA — NiP-stjärnan missar efter straffar

1
Det blev inget VM för den favorittippade Olle "Ollelito" Arbin. Men bättre gick det dock för hans landsman Mattias "OpTolle" Tolinsson.
Under helgen avgjordes europeiska XBOX-delen av FIFA 21 Global Series. Med i turneringen fanns ett par svenska spelare. Till exempel superstjärnan från Ninjas in Pyjamas, Olle "Ollelito" Arbin. Han startade turneringen med en vinst men förlorade sin andra match. Han blev därmed nedskickad till lower bracket där han ställdes mot danska spelaren Emil "Skifter" Skifter från Tricked. Det blev en jämn match som avgjordes på straffar där dansken vann. I och med detta missar Ollelito FIFAe World Cup 2021.

Bättre gick det dock för en annan spelare med lite olle med i nicket, närmare bestämt Mattias "OpTolle" Tolinsson från IFK Göteborg. Han vann sina tre första matcher men blev nerskickad till lower bracket av Levy "Levy" Frederique. Där vann han direkt sin match och säkrade därmed sin plats i VM. Det var inte slut där dock utan OpTolle vann ytterligare en match och kunde nu säkra en finalplats. Där föll han dock mot Emil "Klenk" Klenke. Men en plats i VM, en tredjeplats i FIFA 21 Global Series och 45 000 dollar säkrade svensken.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..