×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Superstjärnan skriver på treårskontrakt för NiP

1
Ninjas in Pyjamas har säkrat ytterligare tre år med sin FIFA-spelare. Olle "Ollelito" Arbin ses som en av världens bästa FIFA-spelare och nu kommer han att fortsätta med NiP.
Det var under februari 2020 som Ninjas in Pyjamas gjorde entré i FIFA. Detta med Olle "Ollelito" Arbin. Den svenska spelaren har nu skrivit på ett treårskontrakt med den svenska organisationen. Förutom att vara en del av NiP så tävlar han även med Leeds United i ePremier League.

Näst för Ollelito är de europeiska slutspelen för FIFA 21 Global Series. Där står viktiga platser till FIFAe World Cup på spel. World Cup spelas i början av augusti och hittills har ingen svensk spelare kvalat in. Kort därefter följer även FIFAe Nations Cup där Ollelito tävlar tillsammans med Oliver "OliBoli7" Uttgren och Mattias "xOpTolle" Tolinsson.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..