×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kopia av bannade mjukvaran orsakar ilska: "Rakt av fusk"

1
Nu vill spelarna att Valve förbjuder det nya tillägget.
Tidigare i år valde speltillverkaren Valve att vidta åtgärder mot Dota2-tillägget Overwolf. Åtgärderna kom efter att spelare högljutt klagat över att tillägget gav spelare stora övertag gentemot motståndare genom att bland annat visa vilka heroes som är motståndarnas mest populära och vilken vinstprocent de har med olika val.

Nu orsakar ett nytt tillägg, som går under det snarlika namnet Overplus, en ny våg av kritik från Dota-spelare. I en tråd på Reddit skriver användaren lazutu att Overplus ger spelare tillgång till samma information som Overwolf gjorde innan Valves åtgärder.

I tråden får lazutu medhåll av mängder av andra spelare som jämför Overplus-funktionerna med fusk och kräver nya åtgärder från speltillverkaren.

"Overplus är rakt av fusk, det har till och med en skin unlocker och Dota+ unlocker. Delar av mjukvaran är bokstavligt talat en VAC Bypass-modul", skriver användaren XenSide.

Artikelbild: Pressbild/Dota2
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..