×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fansen rasar över biljettpriserna: "Dags att sälja en njure"

1
Vill du se The International måste du lägga en rätt så stor peng.
Den tolfte oktober startar The International 2023. Dota 2-spektaklet har i år gjort om hur turneringen spelas, varje match spelas nu under helgdagar. Detta är en nyhet som många uppskattat. Något som dock inte uppskattas är biljettpriserna för arena dagarna.

Vill du se finaldagarna i Climate Pledge Arena i Seattle, USA, så måste du lägga 699 dollar, motsvarande ungefär 7 600 kronor, för ett tredagarspass. Detta är också de enda biljetterna som går att köpa för finaldagarna.

Resterande slutspelsmatcher spelas i den mindre lokalen Seattle Convention Center’s Summit. Där går det endast att köpa pass för en dag, detta för 99 dollar, ungefär 1000 kronor.

Många har blivit väldigt frustrerande. Finaldagarna förra året, som då bara var två dagar, gick för 498 singaporianska dollar, ungefär 4 000 kronor. "Dags att sälja en njure", skrev ett besviket fan på Twitter. Biljetterna släpps nu på fredag, 25 augusti.Artikelbild: Valve
Videokälla: Esportstudion

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..