×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Dota-stjärnan anklagas för matchfixning

1
En av världens mest kända Dota-spelare anklagas nu av sina förra lagkamrat.
Dota-legendaren Danil "Dendi" Ishutin och hans esportorganisation B8 anklagas för matchfixning av den före detta B8-spelaren Glib "Funn1k" Lipatnikov. I ett lång inlägg på Twitter skriver Funn1k att han bland annat misstänker att B8 finansieras av ryska investerare och att några av laget spelare medvetet förlorar matcher.

"De skapade drama och bad om ursäkt för att de spelade dåligt och det kändes så fejk. Jag såg skillnaden i hur de spelade utanför tävlingsmatcher", skriver Funn1k om misstankarna.


Trots att det rör sig om allvarliga anklagelser har Funn1k inte tillhandahållit några faktiska bevis för sina påståenden. Bristen på bevis har fått flera fans att ifrågasätta spelarens trovärdighet.

Funn1k var en av spelarna som presenterades som B8:s nyförvärv inför 2023. För knappt en månad sedan lämnade han dock laget efter en rad misslyckade resultat i den nordamerikanska DPC-touren.

Artikelbild: Pressbild/B8
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..