×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Alliance vinner första matchen i TI-kvalet — får möta OG

1
Svenskarna överlevde sin första prövning i kvalet till The International
Alliance har fortfarande en chans att nå årets upplaga av The International. Under måndagen spelade svensklaget sin första match i det västeuropeiska TI-kvalet och besegrade då Nigma Galaxy med 2-1 i games.

Segern innebär att Alliance får fortsätta sin kvalresa i TI-kvalets lower bracket. Laget måste vinna fyra raka matcher för att ta en plats i årets TI — förlorar svenskarna en enda match är laget utslaget.

I nästa omgång ställs Alliance mot storlaget OG som spelat två matcher i kvalspelet hittills. OG inledde kvalet med att förlora sin upper bracket-kvartsfinal med 0-2 mot Team Secret men vann sedan sin första lower bracket-match mot Ancient Tribe med 2-0.

Matchen mellan Alliance och OG är schemalagd att spelas klockan 19:00 på tisdagen, men starttiden kan ändras då kvalet spelas på rullande schema.

Artikelbild: Pressbild/The International

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..