×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance vinner första matchen i TI-kvalet — får möta OG

1
Svenskarna överlevde sin första prövning i kvalet till The International
Alliance har fortfarande en chans att nå årets upplaga av The International. Under måndagen spelade svensklaget sin första match i det västeuropeiska TI-kvalet och besegrade då Nigma Galaxy med 2-1 i games.

Segern innebär att Alliance får fortsätta sin kvalresa i TI-kvalets lower bracket. Laget måste vinna fyra raka matcher för att ta en plats i årets TI — förlorar svenskarna en enda match är laget utslaget.

I nästa omgång ställs Alliance mot storlaget OG som spelat två matcher i kvalspelet hittills. OG inledde kvalet med att förlora sin upper bracket-kvartsfinal med 0-2 mot Team Secret men vann sedan sin första lower bracket-match mot Ancient Tribe med 2-0.

Matchen mellan Alliance och OG är schemalagd att spelas klockan 19:00 på tisdagen, men starttiden kan ändras då kvalet spelas på rullande schema.

Artikelbild: Pressbild/The International

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..