×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här lämnar proffsspelaren laget — mitt under tävlingsmatchen

1
The International-vinnarna fattade inte vad det var som hände.
Märkliga scener utspelade sig i matchen mellan Dota-legendarerna i Old G och Nigma Galaxy i DPC:s västeuropeiska andradivision. Mitt under matchen valde Old G:s israeliska supportspelare Adam "Aramis" Moroz att lämna matchen vilket tvingade laget att spela med bara fyra spelare.

Se Aramis lämna matchen här:

Exakt vad som föregick Aramis beslut att lämna matchen är i skrivande stund oklart och Old G-spelarna själva verkar inte heller ha förstått vad som hände. Den dubbla The International-vinnaren Sébastien "Ceb" Debs avslöjade i ett samtal med svensken Janne "Gorgc" Stefanovski under en av Gorgcs sändningar att han inte trodde att det fanns några dåliga avsikter med aktionen.

— Vi har en liten spelarsituation... Vi vet inte ens vad som hände själva. Det kanske är något personligt. Det hände väldigt plötsligt, han är inte en dålig kille eller så. Han kunde bara inte spela, sådant händer, sade Ceb till Gorgc.

Efter att Aramis lämnat valde Old G att lämna walkover i matchens andra game. Om Aramis fortsatt inte har möjlighet att spela kan Old G behöva spela resten av säsongen med bara fyra spelare då laget inte har några fler spelare registrerade.


Artikelbild: Pressbild/OG och The International
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..