×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverige klara för VM i Dota – gick obesegrade genom VM-kvalet

1
Det svenska Dota-landslaget är klara för VM i Rumänien.
Under veckan spelades VM-kvalet i Dota2. Sverige, som ställde upp med ett namnkunnigt landslag bestående av bland annat Alliance-trion Charlie "charlie" Arat, Gustav "s4" Magnusson och Simon "Handsken" Haag, krossade allt motstånd och säkrade en plats i världsmästerskapen utan att förlora ett enda game.

Sverige inledde kvalets gruppspel med att besegra Slovakien och Kroatien med 2-0. Därefter följde man upp med en vinst mot Frankrike i slutspelets semifinal vilket var tillräckligt för att Sverige skulle säkra en plats i huvudturneringen.

– Resan genom VM-kvalet har visat upp våra kvaliteter inom gruppen. Med en ny konstellation spelare går vi rakt igenom kvalet med idel 2-0 segrar. Det är ett tydligt bevis på att vi kan vara med och fightas om medaljerna under VM i Rumänien, säger landslagscoachen Ashkan "Sultanen" Namazi i ett pressmeddelande efter kvalsegern.

VM i Dota spelas i slutet av sommaren med start den 25 augusti på plats i Rumänien. Sedan tidigare har också Sveriges herrlandslag i CS:GO kvalat in till turneringen.

Sveriges Dota-landslag är:
Sverige Charlie "charlie" Arat
Sverige Jonathan "Bengan" Hansson
Sverige Gustav "s4" Magnusson
Sverige Axel "Pablo" Källman
Sverige Simon "Handsken" Haag
Sverige Ashkan "Sultanen" Namazi (coach)

Artikelbild: Pressbild/SESF
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..