×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sverige klara för VM i Dota – gick obesegrade genom VM-kvalet

1
Det svenska Dota-landslaget är klara för VM i Rumänien.
Under veckan spelades VM-kvalet i Dota2. Sverige, som ställde upp med ett namnkunnigt landslag bestående av bland annat Alliance-trion Charlie "charlie" Arat, Gustav "s4" Magnusson och Simon "Handsken" Haag, krossade allt motstånd och säkrade en plats i världsmästerskapen utan att förlora ett enda game.

Sverige inledde kvalets gruppspel med att besegra Slovakien och Kroatien med 2-0. Därefter följde man upp med en vinst mot Frankrike i slutspelets semifinal vilket var tillräckligt för att Sverige skulle säkra en plats i huvudturneringen.

– Resan genom VM-kvalet har visat upp våra kvaliteter inom gruppen. Med en ny konstellation spelare går vi rakt igenom kvalet med idel 2-0 segrar. Det är ett tydligt bevis på att vi kan vara med och fightas om medaljerna under VM i Rumänien, säger landslagscoachen Ashkan "Sultanen" Namazi i ett pressmeddelande efter kvalsegern.

VM i Dota spelas i slutet av sommaren med start den 25 augusti på plats i Rumänien. Sedan tidigare har också Sveriges herrlandslag i CS:GO kvalat in till turneringen.

Sveriges Dota-landslag är:
Sverige Charlie "charlie" Arat
Sverige Jonathan "Bengan" Hansson
Sverige Gustav "s4" Magnusson
Sverige Axel "Pablo" Källman
Sverige Simon "Handsken" Haag
Sverige Ashkan "Sultanen" Namazi (coach)

Artikelbild: Pressbild/SESF
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..