×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnan ber om ursäkt: "Pinsamt att spela"

1
Aydin "iNSaNiA" Sarkohi bad om ursäkt efter Team Liquids insats i Dreamleague.
Det huvudsakligen svenska Dota 2-laget Team Liquid klev in i turneringsarrangören ESL:s stora turnering Dreamleague som en av de stora förhandsfavoriterna. Det blev dock ingen succé för svenskarna som i tisdags oväntat åkte ut i tävlingens första gruppspelsfas efter att ha slutat sist i gruppen.

I en intervju efter lagets sista match uttryckte den svenska stjärnan Aydin "iNSaNiA" Sarkohi sin besvikelse över resultatet och passade också på att be om ursäkt till lagets fans för insatsen.

– Jag menar ärligt talat, jag skulle vilja be om ursäkt till alla våra fans som tittar och har sett alla våra matcher. Jag tycker att det har varit ganska pinsamt att spela och jag är säker på att alla som tittar hemma har mått ganska dåligt också, sade iNSaNiA om resultatet.

För Liquid väntar nu ett par veckor utan tävlingsmatcher innan Majorn i Bali dit laget säkrat en plats genom att sluta fyra i den senaste västeuropeiska DPC-säsongen. Laget är sedan tidigare redan kvalificerade för årets upplaga av The International och kan därför spela resterande DPC-tävlingar i princip utan pres.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..