×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lodas ilska efter Alliances resultat: "Arg och besviken"

1
Den svenska Dota-legendaren är inte nöjd över årets resultat.
Svensklaget Alliance har ett resultatmässigt tungt år i ryggen. På två försök har laget inte lyckats ta sig upp till den högsta DPC-divisionen i Västeuropa och i onsdags inledde laget sitt tredje försök med en förlust mot division 2-nykomlingarna Level Up.

Efter förlusten tog den svenska Dota-legendaren Jonathan "Loda" Berg till Twitter för att ventilera sin frustration över de dåliga resultaten.

I ett inlägg, som sedan togs bort från plattformen, skrev Loda att han är "ledsen och uppriktigt generad" över Alliances prestationer och att han är trött på att komma med ursäkter. I inlägget skriver Loda att han skäms över att laget sviker sina fans och att laget ser ut som ett "meme team".

Efter att det ursprungliga inlägget uppmärksammats på Reddit valde Loda att ta bort det och skriva ett något mer nyanserat inlägg där han själv tar på sig ansvaret för resultaten.

"Som chef för Dota2 är jag lika ansvarig för våra resultat som spelarna i vårt lag. De är ansvariga för enskilda matcher och jag är ansvarig för våra dåliga resultat under hela det senaste året. Jag är lika arg och besviken på mig själv och jag förväntar mig att ni håller mig ansvarig", skriver Loda.


Trots att Alliance förlorade sin första match för denna DPC-säsongen har laget fortfarande en chans att ta en topplacering i ligan och därmed avancera till division 1. Laget spelar sin nästa match klockan 21:00 på fredagen då man ställs mot Into The Breach.

Artikelbild: Pressbild/Alliance

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..