×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Team Liquid säkrar Major-plats efter ännu en imponerande DPC-säsong

1
De svenska stjärnorna fortsätter att briljera på den europeiska Dota-scenen.
Team Liquid är klara för vårens Major i Berlin. Det står klart efter att laget under onsdagen vunnit sin femte raka gruppspelsmatch i det västeuropeiska DPC-gruppspelet.

Segern, som kom mot de grekiska Division 1-nykomlingarna Monaspa, innebär att Liquid toppar tabellen med en match kvar att spela i gruppspelet. Lagets facit är fem vinster och en förlust efter sex spelade matcher.

Förutom Monaspa har Liquid under säsongen besegat OG, Nigma Galaxy, Entity och Tundra Esport. Lagets enda förlust kom i den första spelomgången då laget mötte de regernade Major-mästarna Gaimin Gladiators.

Liquids sista gruppspelsmatch spelas på fredagskvällen då laget möter fjärdeplacerade Ooredoo Thunders. Därefter väntar gruppspel i Dreamleagues 19:e säsong innan Majorn i Berlin som spelas den 26 april—7 maj.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..