×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnan tackar fansen efter akuta sjukdomsfallet

1
Svensken hälsar att han efter omständigheterna mår bra och kommer att spela i nästa DPC-säsong.
Förra veckan tvingades Team Liquids svenska Dota-stjärna Samuel "Boxi" Svahn att lämna Majorn i Peru mitt under den pågående turneringen. Beslutet togs efter att Boxi drabbats av en medicinsk nödsituation under slutspelet.

Under torsdagseftermiddagen valde Boxi att bryta tystnaden kring situationen och skicka en hälsning till sina fans. I ett inlägg på Twitter skriver 24-åringen att han för närvarande väntar på att diagnostiseras och att han helst inte vill dela med sig av några detaljer rörande sjukdomen.

"Tack så mycket för allas stöd, det betyder verkligen mycket. Jag mådde väldigt dåligt och var tvungen att lämna Majorn för att få behandling hemma. Jag kommer att få en diagnos och jag kommer att hantera den. Jag föredrar att inte dela detaljer, för närvarande mår jag bra. Kommer att vara hemma och spela kommande DPC", skriver Boxi i inlägget.


Innan Boxis sjukdom var Team Liquid obesegrade i Majorn och var klara för turneringens upper bracket-final. I resterande matcher spelade Liquid med sin coach Mathis "Jabbz" Friesel som ersättare för Boxi. Laget slutade till slut tvåa i turneringen efter att ha förlorat finalen mot Gaimin Gladiators,

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..