×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Filippinerna

Dömda brottslingar får spela Dota-turnering i fängelset

1
Många ser detta som något riktigt bra.
Ett fängelse i Filippinerna har anordnat en Dota-turnering för sina fångar. Baguio City Jail Management and Penology heter fängelset som höll turneringen i den klassiska Warcraft III-modden Dota, alltså inte Dota 2 utan den klassiska modden istället.

Detta rapporterades först av 95.7 Brigada News FM Koronadal som även delade bilder på händelsen. Kommentarsfältet har mestadels varit positivt. Trots att detta hände så långt bak som 2020 så har detta fått ny spridning genom att den tyska sajten Fragster återigen delade detta.

Vi i Norden är vana vid väldigt mänskligt hanterade av fångar. Detta är dock inte fallet i många andra delar av världen. Filipinerna har oftast kritiserats för sitt hanterade av fångar och många har därmed uppskattat denna händelse.Artikelbild: 95.7 Brigada News FM Koronadal
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..