×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stjärnan stämmer Evil Geniuses för kontraktsbrott och bedrägeri

1
24-åringen drar sin före detta arbetsgivare inför rätta.
Den pakistansk-amerikanska Dota-stjärnan Syed "SumaiL" Hassan har lämnat in en stämningsansökan mot sitt förra lag Evil Geniuses. Det rapporterar esportjournalisten Richard Lewis.

Enligt Lewis har 24-åringen, som numera representerar Nigma Galaxy, stämt Evil Geniuses för kontraktsbrott och bedrägeri. Anklagelserna rör flera avtal rörande SumaiLs ersättning som EG enligt stämningsansökan tvingat eller lurat SumaiL att skriva under.

"Enkelt uttryckt utnyttjade de tilltalande en ung, naiv och sårbar kärande genom att presentera samvetslösa och tvetydiga klausuler i flera märkliga avtal för att hårdhänt snuva käranden på hans välförtjänta ersättning för sitt arbete och talang", står det att läsa i stämningsansökan enligt Lewis.

Evil Geniuses har nekat till anklagelserna och målet väntas avgöras först i juni senare i år.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..