×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska profilen chockad av Valves banvåg: "Holy shit"

1
Janne "Gorgc" Stefanovski reagerade starkt på Valves massavstängningar.
Tidigare i veckan meddelade speltillverkaren Valve och turneringsarrangören Perfect World att över 40 professionella Dota-spelare stängts av från tävlingsspel. 21 av spelarna som straffades fick livstids avstängningar och kommer aldrig mer få tävla i spelet.

Under veckan har flera Dota-profiler reagerat på de drastiska åtgärderna från Valve. En av dem som uttalat sig i frågan är den svenska streamern och Team Bald Reborn-spelaren Janne "Gorgc" Stefanovski. När Gorgc möttes av nyheterna under en av sina sändningar gick han igenom listan av bannade spelare och kände då igen flera namn.

– Holy shit, de matchfixar som galningar i Kina, kommenterade Gorgc listan.

– EHOME och Knights var i Majorn bägge två, what the fuck. Det är vilt, fortsatte han.

Se Gorgcs reaktion nedan

Artikelbild: Pressbild/OG
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..