×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Dota-legendaren på väg att göra comeback — vill kvala till The International

1
Topson söker aktivt ett nytt lag inför kommande TI.
OG la för ett tag sen ut ett uttalande på Twitter om att deras stjärnspelare Topias "Topson" Taavitsainen får söka sig ett nytt lag inför The International 2022.

Topson har varit inaktiv i den professionella scenen sedan förra TI. Isätllet för att tävla har han fokuserat på sitt privatliv, och för ett tag sen började han streama riktigt mycket. Han säger att det har gjort att han fått tillbaka sin passion för spelet, och att han nu vill tillbaka till att börja tävla. Det är fortfarande inte officiellt om han har gått med i ett lag än, men han har uttryckt att han vill spela i WEU-regionen i "ett bra lag."

I en ny dokumentär av OG berättar 24-åringen om hur han har hittat ny motvation för spelet, och att han vill spela på en stor scen när hans familj är med och kollar i publiken.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: PLG/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..