×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter tunga Major-resultatet — svenskarna får tuff resa till The International

1
Majorn gick inte som planerat, men svenskarna kan fortfarande kämpa sig till en plats på årets största turnering.
Svenskarna i Team Liquid har haft en krävande resa genom pågående PGL Arlington Majorn. Efter att ha slutat gruppspelet med bara en vinst och många 1-1-resultat hamnade femman slutspelets lower bracket.

Liquids sista serie blev mot SEA-laget BOOM Esports. I första matchen lyckades de ta en ledning vid 40 minuter, men efter att ha overextendat i midlane vände Boom matchen och tog vinsten. Andra matchen blev det en snabb vinst för Liquid, och vid 26 minuter skrev Boom GG efter att ha blivit krossade av Matumbamans Terrorblade och Ludwig "Zai" Wåhlbergs Puck. Tredje matchen var en plågsam affär, och efter 53 minuter föll Liquids ancient och deras chans i Majorn.

Majorn var den sista turneringen där lag kunde vinna DPC-poäng för att kvala in till The International. De 12 lagen med flest poäng blir kvalade in till turneringen, och för tillfället ligger Team Liquid på plats 14. Liquid har dock fortfarande en chans att ta sig till TI, men den resan är en uppförsbacke. På grund av sin DPC-placering kommer femman spela i det västeuropeiska kvalet den 3:e september, ihop med 13 andra lag. Förstaplatsen blir kvalad till TI, medan andra- och tredjeplatserna får en plats i sista-chansen-kvalet där totalt två lag kan få en plats till TI. I sista-chansen-kvalet deltar två lag från varje regionskval, totalt 12 lag.

I det västeuropeiska kvalet är det Liquid som har flest poäng, men det finns även andra stora namn som Alliance och Team Secret.

Artikelbild: Team Liquid/Twitter
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..