×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Saudiarabien

Dota-legendaren gör comeback — hoppar in i svensklaget

2
Anathan “ana” Pham väntas göra comeback i tävlingssammanhang imorgon.
Den australiensiska Dota 2-legendaren Anathan "ana" Pham kommer att göra comeback i tävlingssammanhang. Det rapporterar nyhetssajten Esports.GG.

22-åringen, som var en del av den OG-femma som vann både The International 8 och 9, uppges hoppa in i svensklaget Team Liquid i veckans miljonturnering Riyadh Masters som ersättare för lagets finska carry-spelare Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen.

Lagändringen har, trots att turneringen börjar imorgon, inte kommunicerats officiellt från Team Liquid utan uppgifterna kommer från att ana står listad som spelare i de officiella turneringsdokumenten. Det är därför oklart varför ana kliver in i laget.

Autraliensaren har inte spelat någon tävlingsmatch sedan våren förra året. Så sent som i juni 2021 meddelade ana att han ville dra sig tillbaka från tävlingsscenen och därför lämnade OG.

Team Liquid spelar sin första match i Riyadh Masters imorgon. Laget ställs mot TSM i en match som är schemalagd att starta klockan 14:00.

Team Liquid väntas ställa upp med följande femma:
AustralienAnathan "ana" Pham
Sverige Michael "miCKe" Vu
Sverige Ludwig "zai" Wåhlberg
Sverige Samuel "Boxi" Svahn
Sverige Aydin "iNSaNiA" Sarkohi

Artikelbild: Pressbild/Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..