×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Singapore

Biljetter till The International släppta — fansen rasar över priserna

1
Prislappen för Dota-fansen som vill vara på plats till The International väcker stor oro.
Dota2:s storturneringen The International är ynka månader ifrån att spelas och möts med en storvåg av kritik till följd av biljettpriserna till slutspelen samt finalerna.

Enligt ett pressmeddelande från Valve måste biljetterna för slutspelet köpas separat dagsvis med ett styckpris på ca 650 kronor. För den som vill se samtliga slutspelsmatcher innan finalerna innebär det en totalkostnad på 2 600 kronor.

Finalerna hålls under den sista helgen av oktober under två dagar där endast en biljett krävs för att vara på plats med biljettkostnad på nästan 3 700 kronor.

Priserna har blivit högt kritiserade av Dota-fans kring den sydostasiatiska regionen där bland annat en Reddit-användare från Filippinerna pekar på att medelinkomsten i sitt land är 3 000 kronor i månaden vilket kan tvinga många fans att helt enkelt inte delta i spektaklet.

Även fans från närliggande länder som Australien menar på att deras planerade finalvistelse med flyg och boende skulle kosta nästan 18 000 kronor.

The International spelas mellan den 20:e till den 30:e oktober i Suntecs kongresscenter i Singapore med biljettsläpp den 13:e augusti.

Artikelbild: Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..