×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter svenska Major-sändningen — Esportstudion sänder The International i höst

1
Det blir en svensk sändning av årets The International i Singapore.
Under våren säkrade esportbolaget Black Molly Entertainment (BME) de svenska sändningsrättigheterna till CS:GO-Majorn i Antwerpen och sände Majorn på svenska under namnet Esportstudion. Nu står det klart att BME kommer att sända också årets största Dota 2-turnering The International.

I ett inlägg på Twitter skriver Esportstudion att bolaget säkrat svenska rättigheter för The International 2022 och att man kommer att presentera mer detaljer i slutet av augusti.


Artikelbild: Pressbild/Esportstudion och The International
Videokälla: The International/Twitch
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..