×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malaysia

Kvaldrama: Dota-laget tvingades evakuera mitt under match

1
Quincy Crew evakuerade hotellet mitt i sin andra match under Dota-kvalet.
Nordamerikanska Dota-laget Quincy Crew tvingades evakuera sitt hotell mitt under kvalmatchen till ESL One Malaysia efter att brandlarmet gått av. Detta rapporterade laget på sin Twitter.

Det var mitt i det andra gamet mot motståndet i Noun som QC fick ryckas ut från hotellet till skrikandet av brandalarmet bara 2 minuter in på mötet.

"Det är ett brandalarm som gått på lagets bootcamp. Alla spelare och managers är säkra, vår manager är i kontakt med ESL så vi kan lösa detta.", skrev organisationen på Twitter.

Ett par uppdateringar kring situationen lades upp löpande på Twitter där bland annat manager Jack "KBBQ" Chen visade hur brandmännen anlände i lobbyn samt hur laget sitter utanför hotellet i väntan på att få släppas in igen.

Trots omständigheterna och fördröjningen kunde matchen igen återgå som planerat där QC kom ut segrande med 2-0.

Artikelbild: KBBQDotA/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..