×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung gruppavslutning för svenska Dota-hoppet — inleder Major-slutspelet i lower bracket

1
Svenskarna i Team Liquid får en tuff väg framåt i Major-slutspelet.
Under gårdagen avslutades gruppspelet i årets första Dota-major. För svenskhoppet Team Liquid avslutades veckans gruppspelsmatcher med en blytung tie breaker-serie där svenskarna förlorade tre raka matcher mot Team Spirit, Thunder Awaken och TSM.

Förlusterna innebär att Liquid slutar på en femteplats i grupp B och därmed inte blir ett av de fyra lag som blir seedade till slutspelets övre bracket. Istället får svenskarna kriga från lower bracket där förutsättningarna är vinna eller försvinna i samtliga matcher.

Slutspelet kickar igång idag med fyra matcher i slutspelets upper bracket och imorgon fortsätter det med de fyra första lower bracket-matcherna. Team Liquid spelar sin första match imorgon och får då möta förloraren i matchen mellan Betboom Team och Thunder Awaken.

Artikelbild: Team Liquid/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..