×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus Pros vd lämnar efter Z-skandalen — hela Dota-laget kan göras om

1
Skandalen har skakat upp organisationen rejält, och moderbolaget vill göra förändringar.
Virtus.pros Dota-lag är fortsatt instabilt efter Z-skandalen i DPC. Först sparkades spelaren i fråga, Ivan "Pure" Moskalenko, och senare lagets coach Anatoly "boolk" Ivanov.

Nu har även deras VD Segey Glamazda lämnat organisationen efter två år. Anledningen är för att VPs moderbolag, ESforce Holding, har valt att omstrukturera den nuvarande organisationens högsta höns. I framtiden kommer ett "team av topp-managers" från ESforce styra klubben, medan managers från VP kommer sköta de olika disciplinerna.

Rykten går om att VP som en följd av detta kommer göra om hela sitt Dota-lag. En stor del av det beslutet kommer baseras på vad Danil "gpk" Skutin och Dmitry "DM" Dorokhin väljer att göra, då de är de enda två spelarna som är kvar från laget som spelade på The International 10. Det kan hända att kaptenen gpk flyttar till Europa, och lämnar VP helt.

Ex-proffset Andrii "ALWAYSWANNAFLY" Bondarenko tror på att Pure också kan komma att flytta ut ur EEU-regionen för att undvika fler straff från Valve.

Lagen som inte deltar i den kommande Majorn har till den 24:e maj på sig att släppa nuvarande spelare, och måste innan den 29:e ha signat nya spelare. Efter det är lagen låsta inför sommarens DPC-liga.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..