×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ryska stjärnorna släpps inte in i Sverige — N0tail och Ceb ersätter i Stockholm

1
OG:s ägare och storstjärna Johan "N0tail" Sundstein ersätter lagets ryska coach under Majorn i Stockholm.
Imorgon drar årets första Dota-Major igång. Tyvärr blir det en Major där flera lag inte kunnat ställa upp och där vissa lag tvingas spela med icke-fulltaliga femmor. Visumproblem för ryska spelare och svårigheter för de kinesiska lagen att lämna landet på grund av covidrestriktioner ligger bakom lag- och mantappen.

Storlaget OG är ett av de lag som fått stuva om i laguppställningen. Häromdagen bekräftade OG att lagets ryska lagkapten Mikhail "Misha" Agato och lagets coach Evgenii "Chuvash" Makarov båda nekats inträde till Sverige och därmed missar turneringen.

Som ersättare kallar OG in fransmannen Sébastien "Ceb" Debs och lages delägare Johan "N0tail" Sundstein. Ceb, som spelade för OG under förra året men officiellt lagt musen på hyllan, gör en tillfällig comeback för att ersätta Misha på servern.

N0tail, världens genom tiderna mest framgångsrika Dota-spelare, kommer att ersätta Chuvash i coachrollen. Beskedet kommer inte som någon större överraskning då den 28-årige dansken aktivt stöttat Chuvash under årets DPC-säsonger.


Artikelbild: Pressbild/OG
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..