×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CS-stjärnan kvalade till ESL Pro League trots tuff familjesituation: "Krama era nära och kära"

1
Major-finalisten öppnade upp om den jobbiga tiden på sociala medier.
Det amerikanska laget NRG Esports lyckades i helgen kvalificera för nästa säsong av ESL Pro League efter ha slutat tvåa i den amerikanska upplagan av ESL Challenger League. Lagets in-game leader, Major-finalisten Nick "nitr0" Cannella, avslöjade samtidigt på sociala medier att han går igenom en tuff period på ett personligt plan.

I ett känslosamt inlägg på X beskrev nitr0 dagen som en av de värsta i hans liv och uppmanade alla att krama sina nära och kära. Trots de personliga svårigheterna ledde han sitt lag till en andraplats i den viktiga tävlingen, vilket alltså säkrade deras lagets i ESL Pro League.

"Från en av de värsta dagarna i hela mitt liv för att åtminstone kvalificera mig till Pro League. Tack Gud. Krama dina nära och kära", skriver nitr0 i sitt inlägg.


Exakt vad som hänt nitr0 är okänt, men enligt den amerikanska nyhetssajten Dust2.us rör det sig om en personlig familjesituation. I ett senare inlägg tackade nitr0 för allt stöd han fått efter inlägget och meddelade att situationen såg betydligt ljusare ut.

Artikelbild: João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..