×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

David Beckhams esportlag uppköpt — hade skulder på nästan 30 miljoner

2
Guild Esports köps upp efter ekonomisk kollaps.
Den brittiska esportorganisationen Guild Esports har blivit helt uppköpt av det amerikanska sportinvesteringsbolaget DCB Sports LLC. Affären tillkännagavs officiellt i ett pressmeddelande på Londonbörsen och kommer efter att Guild Esports under en tid kämpat med ekonomiska problem och letat lösningar.

Lösningen blev till slut ett uppköp och en omstrukturering som innebär att ett nytt bolag skapas som kommer att ta över skulder på över 2 miljoner pund (~27 miljoner kronor).

Guild Esports, som tidigare varit delägt av fotbollsikonen David Beckham, grundades år 2019 och har tävlat i flera stora esporttitlar. Bland annat mönstrade organisationen både ett herr- och ett damlag i Counter-Strike 2 som svenskarna Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Linnea "Nea" Claesson representerade.

Artikelbild: Pressbild/Guild Esports
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..