×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här spelar Youtuberns hemmagjorda robot Counter-Strike 2

1
Är denna robot bättre än dina lagkamrater?
Förra veckan släppte Youtubern Basically Homeless en video där han presenterar en egenbyggd robot som kan spela FPS-spel som Counter-Strike 2. I videon visas hur roboten fungerar och hur traditionella antifuskprogram kan luras av hårdvarubaserade fuskmetoder.

I framtiden planerar Basically Homeless att testa roboten i rankade matcher och uppmanar sina tittare att delta i vidareutvecklingen av roboten genom att bistå med data som roboten kan träna på. Videon, som i skrivande stund har nästan en halv miljon visningar på Youtube, har också uppmärksammats på subredditen r/cs2 där den snabbt blev en av forumets mest uppröstade i veckan.

Se videon:
Artikelbild: Basically Homeless/Youtube
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..