×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Dust2-smoke hyllas av spelarna: "Det här är sjukt"

1
Kommer du testa denna smoken?
Sedan Dust2 kom tillbaka i den aktiva map-poolen har granatfantaster delat med sig av flera nya och användbara smokes till kartan. Nu har CS-profilen NartOutHere visat upp en finurlig smoke som gör det enklare för CT att utmana motståndarna i långhus.

NartOutHere delar med sig av den exakta lineupen som krävs för att smoken ska landa korrekt. När smoken landar kan du som CT enkelt röra dig bakom smoken utan att din sikt skyms, och förhoppningsvis leder det till en entry kill.

"Det här är typ sjukt, måste kastas av någon annan verkar det som", skriver användaren MrSir6t4 och påpekar att smoken måste kastas av en lagkamrat för att inte riskera att motståndarna tar sig ut ur långhus innan.

Bland kommentarerna är det många som hyllar smoken och skriver att de ska testa på den nästa gång de befinner sig på kartan. Användaren Obh__ har redan testat på den men påpekar att smoken kan riskera att landa för sent om motståndarna rushar.

Se smoken nedan:
Crazy Dust 2 Long A Smoke
byu/nartouthere incsgo

Artikelbild: NartOutHere/Reddit
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..