×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dreamhack-veteraner lanserar nytt LAN i Elmia: "Vårt mål är att fylla D-hallen igen"

3
Ett alternativ till Dreamhack har presenterats.
En ny gamingfestival vid namn Glitched lanseras idag med målet att fylla tomrummet som lämnats av Dreamhack i Jönköping. Det meddelar Elmia genom ett pressmeddelande idag.

Festivalen kommer att äga rum den 13–16 juni 2025 på Elmia i Jönköping och bakom evenemanget står flera DH-veteraner, bland annat Martin Öijes, en av grundarna av Dreamhack samt Christoffer Melin och Tomas Lyckedal, båda tidigare delägare i Dreamhack.

— Vårt mål är att fylla D-hallen igen, säger Öjes i pressmeddelandet och framhåller ambitionen att utveckla LAN-upplevelsen för besökarna.

– Det har hänt otroligt mycket inom esport och gaming de sista åren. Tyvärr har LAN-konceptet stått still och en vanlig gamer har ofta ett coolare gamingrum hemma än det man mötts av i D-hallen. Det vill vi förändra nu och hoppas att många tar chansen att vara en del av det första historiska evenemanget, säger han.

Under hösten 2024 förväntas fler detaljer om festivalen, inklusive biljettsläpp och partners, att offentliggöras.

Artikelbild: Pressbild/Elmia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..