×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så kan du fixa packet loss och lagg i Counter-Strike 2

1
Har du nätverksproblem när du spelar Counter-Strike 2? Då kan dessa inställningar vara intressanta för dig.
Efter flera uppdateringar, särskilt efter Armory-uppdateringen, har spelare i Counter-Strike 2 rapporterat ökade problem med packet loss och lagg. Dessa problem, som beror på att nätverksstabiliteten försämrats, har lett till frustration hos många spelare.

För den som har problem med packet loss och lagg finns det enligt nyhetssajten Dot Esports ett par åtgärder som kan lösa problemen.

Valve-utvecklaren Fletcher Dunn har tidigare rekommenderat spelare att aktivera inställningen "Buffering to smooth over packet loss" och justera den till en eller två paket för att minska effekten av förlorade datapaket under spel. Detta kan få effekten att din ping höjs, men ska å andra sidan göra anslutningen något mer stabil än tidigare.

En annan rekommendation som Dot Esports tar upp är att höja gränsen för "Max acceptable game traffic bandwidth" till "Unrestricted" eller "Extremely unrestricted" beroende på hur bra internetuppkoppling du har. Detta gör det möjligt för spelet att använda mer av den tillgängliga internetbandbredden.

Slutligen uppmanas spelare också att kontrollera sin internetanslutning och, om nödvändigt, kontakta sin internetleverantör för att säkerställa att man har en stabil uppkoppling. Att stänga av bandbreddskrävande appar i bakgrunden kan också bidra till att förbättra spelupplevelsen.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..