×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Rysk dataminer tror ny CS-operation har blivit uppskjuten

1
Enligt den ryska CS-profilen kan en operation fortfarande vara i görningen.
Enligt den ryska dataminern Prom_molekura kan en planerad operation i Counter-Strike 2 ha blivit uppskjuten till förmån för The Armory-uppdateringen. Dataminern menar att anledningen till förseningen är en vilja från Valve att undvika buggar och exploateringar i samband med missions och operations. I stället valde man att fokusera på en kosmetisk uppdatering som innebär mindre risk för problem.

Sedan The Armory-uppdateringen släpptes har det bland annat rapporterats om fusk med XP-farming, vilket skulle kunna förklara varför Valve är försiktiga med att introducera nytt uppdragsbaserat innehåll. Sedan den stora uppdateringen släpptes förra veckan har ytterligare fyra patchar släppts för att åtgärda problem, bland annat de som rör just XP-farming.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..