×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve-utvecklare i mejl: Nya CS2-funktionen är här för att stanna

1
En CS-streamer mejlade Gabe Newell och fick svar av en CS-utvecklare.
Den nya funktionen The Armory i Counter-Strike 2 är inte tidsbegränsad och Armory Passes och stjärnor har inte något utgångsdatum. Det menar iallafall den brittiska CS-streamern sarzi, som säger sig ha fått veta detta av en Valve-utvecklare som svarat på ett mejl hon skickat till Gabe Newell.

I svaret, som vidarebefordrades via Gabe Newell, förklarades att även om vissa föremål, som Desert Eagle Heat Treated, endast är tillgängliga under en specifik period gäller detta inte för själva The Armory.

"Själva The Armory är inte en tidsbegränsad händelse och Armory Passes och stjärnor har inget utgångsdatum. Om innehållet eller reglerna för The Armory ändras kommer vi att meddela detta offentligt innan vi uppdaterar The Armory."


sarzis uppgifter har ifrågasatts då många sett det som osannolikt att sådan information förmedlas via ett mejl och inte via officiella kanaler. I ett inlägg på X påstår CS-profilen Maksim "GabeFollower" Poletayev att han fått se mejlet och kan bekräfta att informationen är legitim.

"Sara var vänlig nog att visa mig det ursprungliga e-postmeddelandet och jag kan bekräfta att denna information är legitim och att Armory är här för att stanna. I det här fallet tror jag att de bara kommer att rotera eller lägga till nya föremål till Armory då och då", skriver han.


Artikelbild: Pressbild/Valve och The International/Youtube
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..