×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Här buas Mouz och Brollan - efter vinst mot brasilianska hemmalaget

1
Vad tycker du om publikens agerande?
Brasilianska turneringar är ökända för deras vinklade publik, där fansen ofta är väldigt uttrycksfulla kring vilket lag som är deras favorit. Under gårdagens semifinal av IEM Rio var det tydligt vem som var favoriten när brasilianska laget Furia Esports ställdes mot Mouz. Efter att Mouz vann matchen i en dominant 2-0-affär (13-3 och 13-3) blev laget tydligt utbuade.

Precis efter att värden James "BanKs" Banks prisat Mouz som vinnare och finalister hörs ett högt buande i publiken. Men spelarna i Mouz, däribland svenska Ludvig "Brollan" Brolin, verkar inte ta det alltför illa:

"Det är så roligt, när vi vinner en runda så blir det helt tyst i publiken", säger Mouz-spelaren Ádám "torzsi" Torzsás mitt i matchen och skrattar.

Se klippet när Mouz blir utbuade:

Diskussionen om publikens etikett har spridit sig till Reddit, där många användare dementerar brasilianska fansens agerande:

"Det är därför jag inte förstår varför de låter Brasilien vara värd för evenemang. Deras publik är patetisk", skriver HipToTheWorldsBS.

Andra menar dock att en känslosam publik är precis vad som gör CS fantastiskt, och att buande dyker upp i varje sport:

"Jag ser inte problemet. Mitt problem är att några av spelarna får skällsord kastade mot sig, vilket inte är okej, men att bua? Helt okej", skriver Tildaend

Brollan och Mouz spelar ikväll i finalerna av IEM Rio, där de ställs mot turneringsfavoriterna Natus Vincere. Matchen är schemalagd att börja klockan 19:00.

Läs diskussionen:
Terrible Crowd Etiquette
byu/Successful-Ice-8594 inGlobalOffensive


Artikelbild: Adam Lakomy/ESL och Daniel Sandström/Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..