×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Navi har nått sex turneringsfinaler i rad: "Vi börjar bli lite less på varandra"

1
Få vilodagar och mycket stress leder till en ansträngd miljö i laget.
Natus Vincere är onekligen CS2:s nuvarande starkaste femma. Senare ikväll spelar laget mot Mouz och därigenom svenska Ludvig "Brollan" Brolin i finalerna av IEM Rio 2024, men faktumet är att detta inte är nytt för Navi-spelarna. De har nämligen nått turneringsfinalerna i sex raka turneringar.

Av de fem spelade finalerna har Natus Vincere vunnit två: Esports World Cup och ESL Pro League Season 20. Resten har det blivit silvermedalj i. Att gång på gång nå finalspel sätter betydligt mer press på spelarna, inte bara prestationsmässigt, utan även tidsmässigt. Med få vilodagar, hög press och stressiga miljöer kan det bli ansträngt i laget, menar Navi-spelaren Justinas "jL" Lekavicius:

"Jag vill inte erkänna det, men det känns som om vi alla är trötta, kanske börjar vi bli lite trötta på varandra, vi tillbringar så mycket tid tillsammans. Jag tillbringar inte ens lika mycket tid med min familj, det är bara... ibland behöver man en liten paus från varandra, och de här finalframträdandena i rad har inte varit så användbara för vår utveckling som de borde ha varit", säger jL i en intervju med CS-sajten HLTV.

jL klargör i intervjun att spelarna alla är vänner, men att pressen att alltid bli bättre kan vara överväldigande när spelarna är stressade och uttröttade. I varje turnering som laget spelat sedan juni har de nått finalerna, och är därmed glödheta inför kvällens match mot Brollan. Finalen i IEM Rio är schemalagd att spelas ikväll klockan 19:00, där vinnaren tar hem 100 000 dollar (~1 miljon kronor).

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..