×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Galna siffran: olofmeister har suttit på bänken i över 1000 dagar

1
Svenska legendaren har rekord för flest antal dagar på bänken.
Tvåfaldig Major-vinnare, ett dussin troféer och världens bästa spelare 2015. Olof "olofmeister" Kajbjer behöver ingen introduktion, men visste du att den svenska legendaren tekniskt sett fortfarande är en registrerad spelare? olofmeister har nämligen suttit på bänken hos Faze Clan sedan 2022, och har under flera perioder varit bänkad i laget. Resultatet: han har varit bänkad i totalt 1000 dagar hos Faze Clan.

2017 värvades olofmeister till Faze Clan. Han var bänkad i två månader under 2018, fem månader i 2020 och fyra under 2021. I början på 2022 verkar det som att han bänkades för gott, då spelaren fortfarande har sitt kontrakt för Faze men inte spelat en match för dem på över två år. Istället har olofmeister flyttat över till Twitch, där han livesänder CS-turneringar och spel.

32-åringen har därmed rekordet för flest antal dagar på bänken av någon proffsspelare någonsin. har dock inte bekräftat om han lägger ner sin CS-karriär eller ej, och hans kontrakt hos Faze Clan ryktas vara fram till 2026.


Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/Faze Clan
Videokälla: Fragbite

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..