×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Bildspecial: Alla nya Gun Charms i Counter-Strike 2

1
Här är alla 33 nya gun charms i Counter-Strike 2.
Efter flera månader av rykten släppte till slut speltillverkaren Valve gun charms till Counter-Strike 2. I nattens stora CS-uppdatering The Armory introducerades de två första charmskollektionerna i spelet. Charms kan, precis som stickers, placeras var som helst på ditt vapen vilket gör det möjligt för dig att sätta en än mer personlig prägel på ditt spel.

Missing Link Charms

Den första kollektionen som Valve presenterar är Missing Link Charms som består av 17 olika figurer som kan hängas på ditt vapen. Figurerna har ett korvliknande utseende, något som Valve själv valt att driva med genom att marknadsföra dem som "tiny sausage persons".



Small Arms Charms

För dig som inte drömmer om små korvpersoner på ditt vapen utan istället gillar vapen på vapen kan du nu hänga ett vapen på ditt vapen. Den andra charms-kollektionen innehåller nämligen 16 miniatyrvapen. Det är inte otänkbart att Xzibit ett finger med i spelet här.



Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..