×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så fungerar nya Armory Pass och Armory Credits i Counter-Strike 2

1
Här är allt som finns att veta om Armory Pass och Armory Credits i Counter-Strike 2.
I den senaste stora CS2-uppdateringen The Armory lanseras funktionen Armory Pass och Armory Credits. Denna funktion ger spelare möjlighet att tjäna krediter som sedan kan användas för att köpa föremål i spelet. Här är allt vi vet om Armory Pass och Armory Credits just nu.

Vad är ett Armory Pass?
Armory Pass erbjuder en ny form av progression i Counter-Strike 2. Ett Armory Pass krävs för att spelare ska kunna samla Armory Credits. När en spelare har ett Armory Pass aktiverat på sitt konto tjänar spelaren Armory Credits på samma sätt som erfarenhetspoäng (XP).

Den nya funktionen är ett steg från Valve för att erbjuda spelare ett belöningssystem direkt kopplat till deras insatser i spelet, utan att förlita sig på externa marknader eller handel.

Vad kostar ett Armory Pass?
Ett Armory Pass kostar 15,19 Euro (~170 kronor) och varje pass tillåter spelare att tjäna upp till 40 Armory Credits. Spelare kan ha upp till fem pass aktiva samtidigt, vilket ger dem fler möjligheter att samla krediter mer effektivt. Varken Armory Credits eller Armory Pass kan säljas på Steam Market Place.

Vad kan jag köpa med Armory Credits?
Exklusiva föremål som kan köpas med Armory Credits inkluderar bland annat en begränsad upplaga av Heat Treated Desert Eagle för 25 Credits (tillgänglig fram till den 3 januari 2025), samt slumpmässiga charms och skins från olika samlingar.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..