×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vinner Suicide Zero by Luddie

1
Johnny Speeds vinner veckans andra onlinetävling.
Då var det klart: Johnny Speeds har vunnit Suicide Zero by Luddie, en välgörenhetstävling organiserad av svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall. Efter 2 kartor lyckades svensklaget knipa vinsten mot Eyeballers och tar därmed hem 50 000 kronor.

Matchen började starkt för Johnny Speeds, som lyckades ta en tidig 9-3-ledning på ögonbollarnas kartval Nuke. Eyeballers kämpar tillbaka med en vunnen pistolrunda, men comebacken avslutades snabbt och Johnny Speeds tog kartan 13-6.

Då var det dags för karta två, Nuke. Eyeballers såg till en början särskilt starka ut och lyckades kamma hem en 8-2-ledning. Första halvan avslutas 8-4 efter två vunna rundor från Johnny Speeds. Men där vänder matchen helt, och JS lyckas plocka 9 rundor i rad för att kamma hem vinsten 13-8. En sinnessjukt fin svit att avsluta med, och en svit som vinner Johnny Speeds finalen 2-0.

Sverige Johnny Speeds 2-0
hampus, draken, bobeksde, spooke, Ro1f

Eyeballers
HEAP, poiii, dex, delle, JW

I och med turneringsvinsten tar Johnny Speeds hem 50 000 kronor och cementerar sig återigen som Sveriges bästa lag. Insamlingen av Luddie lyckades dessutom nå över 50 000 kronor, som kommer att doneras till den svenska ideella organisationen Suicide Zero.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..