×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken orolig för Johnny Speeds-disband: "Inte säker på att vi är ett lag om en månad"

1
Svenska Cupen kan bli succélagets sista framträdande om man inte hittar en organisation.
Under året har det svenska laget Johnny Speeds tagit CS-scenen med storm och klättrat till att bli det högst rankade helsvenska CS-laget i världen trots att man spelat utan stöd från en organisation. Nu berättar en av projektets huvudmän William "draken" Sundin om sin oro för lagets framtid.

Det var efter att Johnny Speeds vunnit välgörenhetstävlingen Suicide Zero by Luddie som draken i en intervju på sändningen berättade att han inte kunde garantera att laget kommer att fortsätta tävla tillsammans om man inte lyckas bli upplockade av en organisation.

— Jag är inte så säker på att vi är ett lag om en månad om vi inte hittar en organisation. Svenska Cupen kommer vi att spela så klart men folk kanske går till lite olika lag om vi inte hittar en organisation.

— Det är lite tråkigt. Alla behöver lön och så, vi har försökt jobba på det här i snart ett år så vi får se hur det går.

Johnny Speeds har spelat tillsammans utan lön sedan januari i år. Lagets spelare har i brist på lön levt på prispengar som laget spelat in. Fram till idag har laget dragit in omkring 72 000 dollar (~750 000 kronor) i prispengar.

Se draken prata om läget i Johnny Speeds:

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..