×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vinner Shuffle Masters efter dominant final

3
En fin födelsedagspresent för William "draken" Sundin.
De har gjort det igen: Johnny Speeds är vinnare av den andra upplagan av Shuffle Masters. Laget vann i juli den första upplagan av tävlingen, och under lördagen avgjordes finalen i turneringens andra upplaga. Återigen tog svensklaget hem guldmedaljen efter en dominant 2-0 vinst mot Ence Academy.

Finalen började på Ence Academys kartval Anubis. Det börjar redan där starkt för svenskarna, som direkt tar en 7-0-ledning. Halvan avslutas därefter 10-2 för Johnny Speeds. Den andra pistolrundan vinner akademilaget, men lika snabbt är Johnny Speeds tillbaka på fötterna och stänger kartan 13-4. Alla spelare i Johnny Speeds hade en positiv KD, men AWPern William "draken" Sundin toppade scoreboarden med 17 frallor.

Den andra kartan, Mirage, gick inte mycket bättre för Ence Academy. Svenskarna tog återigen en stark 9-3-ledning vid första halvlek, som snabbt ledde till en total stängning på CT-halvan där JS plockar fyra rundor i rad och stänger kartan 13-3. Matchen avslutas därmed 2-0 med vinst för Johnny Speeds. I slutändan blev det Jonatan "bobeksde" Persson som körde över motståndet med 38 frallor på matchens 33 rundor.

Sverige Johnny Speeds 2-0 (13-4, 13-3)
hampus, draken, Ro1f, bobeksde, spooke

Finland Ence Academy
teme, myltsi, Schwarz, 2high, millert

Turneringsvinsten blev en riktigt fin födelsedag för William "draken" Sundin, då laget nu plockar hem 5 000 dollar (~50 000 kronor) i prisvinst. Det är dessutom andra gången i rad som Johnny Speeds vinner tävlingen. Svensklaget deltar härnäst i Suicide Zero by Luddie, en välgörenhetstävling där kvartsfinalerna drar igång 16:00 på Luddies Twitch-kanal.

Artikelbild: Daniel Sandström/Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..