×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så kan du få CS2 att se mer ut som CS:GO

1
Drömmer du om Counter-Strike: Global Offensives grafik? Isåfall kan dessa inställningar vara för dig.
Nyhetssajten Dot Esports publicerade i helgen en guide som ska hjälpa spelare att justera sina inställningar i Counter-Strike 2 för att få spelet att se mer ut som Counter-Strike: Global Offensive. Guiden, som riktar sig till spelare som håller på att vänja sig vid CS2 efter att ha varit vana vid CS:GO, föreslår flera inställningar som kan anpassas.

Först och främst rekommenderas att justera gamma-nivåerna i spelet med hjälp av kommandot “r_fullscreen_gamma” i spelets konsol. Enligt författaren bör gamma-värden mellan 2.5 och 3.5 ge bäst resultat. Det föreslås också att ändra Digital Vibrance till mellan 70 och 90 för att uppnå en mer levande färgskala.

Förutom gamma- och digital vibrance-inställningar rekommenderar guiden också att stänga av funktionen FidelityFX Super Resolution (FSR) och sänka Advanced Video Settings till low eller medium. Slutligen uppmuntras spelare att göra förändringar på sina skärmar, såsom att justera Black Equalizer, Shadow Booster, kontrast och skärpa för att uppnå det önskade utseendet.

Saker du kan göra för att få CS2 att se mer ut som CS:GO
1. Sätt ett gamma-värde på genom r_fullscreen_gamma till ett värde mellan 2.5 och 3.5
2. Ändra Digital Vibrance till ett värde mellan 70—90
3. Stäng av FidelityFX Super Resolution i spelets inställningar
4. Sänk Advanced Video Settings till low eller medium
5. Finjustera genom att ändra Black Equalizer, Shadow Booster, kontrast och skärpa

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..