×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Upprörda CS2-spelare klagar på bristen av funktionell server browser: "Amatörmässigt"

1
CS2-spelare uttrycker frustration över bristen på en välfungerande inbyggd server browser.
Spelare i Counter-Strike 2 har på nytt uttryckt sitt missnöje över att spelet fortfarande saknar en fungerande inbyggd server browser. Diskussionen väcktes nyligen i en Reddit-tråd där användaren Haunting_Account_439 tog upp problemet som har varit en källa till frustration sedan Counter-Strike 2 släpptes för över ett år sedan.

I sitt inlägg ställer användaren frågan "Har folk bara gett upp vid det här laget eller vad pågår?" och kritiserar spelets utvecklare för att de ännu inte har implementerat funktionen ordentligt.

"Det är löjligt att det fortfarande inte finns någon riktig server browser i spelet efter ett helt års väntan", skriver användaren.

Många spelare delar missnöjet och pekar på hur tidigare versioner av Counter-Strike erbjöd mer frihet för spelare att skapa och delta i egna matcher. De anser att frånvaron av en server browser begränsar deras spelupplevelse och att tredjepartslösningar inte är en tillräcklig ersättning.

"Inte upprörd. Men det är amatörmässigt och dålig uppmärksamhet på detaljer", skriver användaren JimmyBeatdown i trådens mest uppröstade svar.

Läs diskussionen:
Am I the only person here that's still outraged about no actual working server browser in game?
byu/Haunting_Account_439 inGlobalOffensive

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..