×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Proffsspelarna delar med sig kartor de inte vill se igen: "Alla undviker Vertigo"

1
Vilka kartor saknar du inte?
Många CS-fans och proffspelare saknar kartor som Cache, Overpass, Train och Cobblestone, men vilka kartor saknar vi inte? I en video av CS-sajten HLTV delar proffsspelarna med sig vilka kartor som de inte önskar ska återvända till spelet.

Det populäraste svaret var Cobblestone. Mouz-kaptenen Kamil "siuhy" Szkaradek samt Faze-stjärnorna Robin "ropz" Kool och Håvard "rain" Nygaard nämner just Cobblestone som en karta de inte saknar särskilt mycket. Kartan fick en rejäl omformning för ett antal år sedan, och har sedan dess endast varit tillgänglig som Wingman-karta i spelet. "Rätt dålig", säger ropz om kartans nya design. Shahar "flameZ" Shushan säger att "kartan var rolig att spela, många kreativa taktiker, rushar, men den nya Cobble tycker jag inte om".

Även Aleksi "Aleksib" Virolainen instämmer att Cobble inte är saknad. Navi-kaptenen menar att kartan kanske inte passar väl till de nya rökgranaterna i CS2. En karta som han dock vill ska återvända är Cache, som kommer allt närmare lansering. Men om det var upp till honom skulle spelet få en helt ny och fräsch karta, säger Aleksib.

Nikola "NiKo" Kovač säger till skillnad från andra att Overpass inte borde återvända till spelet. "Jag tycker att kartan är cool, men har helt enkelt aldrig varit ett fan", säger G2-stjärnan. Lagkamraten Mario "malbsMd" Samayoa menar att han inte vill se Train återvända, då han haft dåliga upplevelser som B-ankare på kartan.

En genomsyrande kommentar som några av spelarna nämnde var att Vertigo borde bytas ut. Aleksib hade en långt utspel om kartan, och tycker att den borde bytas ut genomgående. "Folk undviker denna karta. När jag kollar på Vertigo-matcher får jag inte samma vibe som med andra kartor. Den är inte lika spännande", säger Aleksib i intervjun.

Se videon av HLTV:


Artikelbild: Valve
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..