×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: ztr vinner CCT-tävling — drar in över 200 000 kronor

1
Erik "ztr" Gustafsson och hans Gamerlegion tar sin första titel tillsammans. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

ztr vinner CCT-tävling — drar in över 200 000 kronor

Under söndagen avgjordes onlinetävlingen CCT Season 2 Europe Series 13. För svensk del blev det succé då Gamerlegion, som leds av den svenska in-game leadern Erik "ztr" Gustafsson, till slut stod som segrare i tävlingen.

Gamerlegion vann först semifinalen mot 9 Pandas och besegrade sedan det ukrainska laget Passion UA i tävlingens final. Vinsten innebär att laget spelar in 22 000 dollar (~225 000 kronor) i prispengar. För ztr var segern dessutom den första tävlingsvinsten sedan han anslöt till Gamerlegion i början av juli.

Gamerlegion vs Passion UA
Gamerlegion vs 9 Pandas

Brons till susp i ESL Challenger Atlanta

Det blev till slut en delad tredjeplats för Tim "susp" Ångström och hans Wildcard i LAN-tävlingen ESL Challenger Atlanta. Svenskens lag tog sig till slutspelet men förlorade där i semifinalen mot det australiensiska laget Flyquest som senare gick och vann hela tävlingen. För tredjeplatsen spelar Wildcard in 10 000 dollar (~100 000 kronor) i prispengar.

Wildcard vs Flyquest

Johnny Speeds vinner Suicide Zero by Luddie

Välgörentstävlingen Suicide Zero by Luddie avgjordes igår och det var till slut förhandsfavoriterna Johnny Speeds som knep förstaplatsen i tävlingen. Laget besegrade Eyeballers i finalen med 2-0 och drar därmed in 50 000 kronor i prispengar.

Johnny Speeds vs Eyeballers

Dagens svenskmatcher

IEM Rio 2024 (gruppspel)
Mouz vs Pain

Svenska Cupen (gruppspel)
Lilmix vs Megoshort

CCT Season 2 Europe Series 14 (gruppspel)
Metizport vs Monte

Yalla Compass Fall (gruppspel)
Johnny Speeds vs Preasy

Artikelbild: Daniel Sandström och Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..