×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Videospecial: Alla MAX Sessions-videor med quix, Luddie, adamb och Zyppe

1
Inför Svenska Cupen har fyra profiler inom den svenska CS-scenen intervjuats.
MAX Sessions är ett betalt samarbete med Svenska Cupens titelsponsor MAX.
MAX återvänder som titelsponsor för Svenska Cupen, Sveriges största LAN-tävling. I år har Fragbite producerat fyra avsnitt av MAX Sessions, där Marcus "tutsi" Toth intervjuat profiler i den svenska CS-scenen. Här är alla videor samlade på en och samma plats:

Max "quix" Lindkvist

I premiäravsnittet besöker tutsi Lilmix-spelaren och VD:n Max "quix" Lindqvist. Hur viktigt är Svenska Cupen för honom och för svensk CS? Hur skulle spelaren själv betygsätta sin skicklighet i CS? Se videon nedan:

Ludwig "Luddie" Hall

Svenska CS-profilen, kommentatorn, streamern och turneringsarrangören Luddie är sannerligen mångfaldig. Luddie och tutsi diskuterar om förbättringen av svensk CS under det senaste året, vilket lag som tar sig till finalen i Svenska Cupen 2024 och vilket lag som kanske vinner hela tävlingen. Det och mer kommer på tal i MAX Sessions-videon:

Adam "adamb" Ångström

Metizport-stjärnan Adam "adamb" Ångström är endast 19 år gammal men har varit på toppen av den svenska CS-scenen i ett antal år. Vad gick fel i fjolårets Svenska Cupen och vad har spelaren tagit med sig från det? Vad är målet för årets tävling? Och slutligen, vad är den unga talangens styrkor och svagheter? Se videon:

Samuel "Zyppe" Martinsson

Zyppe är en av Sveriges högst ansedda coacher och leder idag de unga talangerna i Godsent. Vad betyder Svenska Cupen för honom? Vad är det bästa minnet från förra året när Godsent kom tvåa? Hur skicklig är han själv som spelare? Det och mer diskuterar Zyppe och tutsi i MAX Sessions-videon:


Artikelbild: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..