×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Totalvändning för svenskens lag - kvalar till slutspel i Atlanta

2
Trots att Love "phzy" Smidebrant missar turneringen presterar Wildcard på toppnivå.
Tim "susp" Ångström och Wildcard ställdes inför en rejält tuff dag då laget spelade med kniven mot strupen efter en förlust mot M80 i LAN-tävlingen ESL Challenger Atlantas öppningsmatch. Men Wildcard kämpade tappert tillbaka och lyckades kvala hela vägen till slutspel.

Dagen började med en 2-0 vinst över det brasilianska laget Oddik. Det blev en snabb affär på första kartan Nuke med en 13-5 vinst, och på efterföljande Ancient lyckades Wildcard stänga matchen med en 13-10 vinst.

Därefter kom den riktiga utmaningen. Wildcard ställdes nu mot M80, det näst bästa laget i USA efter Complexity. Första kartan tar M80 13-7 efter en dominant första halva, och susp står därmed en karta från eliminering i tävlingen. Men Wildcard kämpar tillbaka, vinner karta två 13-8 och kör på samma sätt över moståndarna på karta tre med ännu en 13-8 vinst. Det var dessutom susp som presterade allra bäst på servern, med 54 frallor över de tre kartorna.

SverigeUSA Wildcard 2-1
stanislaw, Sonic, susp, fr3nd, JBa

USA M80
s1n, slaxz-, reck, Swisher, Lake

I och med dagens succévinster är Wildcard vidare till slutspelen i LAN-tävlingen. På spel är 100 000 dollar, ungefär 1 miljon kronor, och laget ställs nu mot australienarna i Flyquest. Matchen spelas klockan 16:00.

Artikelbild: Daniel Sandström/Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..