×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix inbjudna till Svenska Cupen – tar första gruppspelsplatsen

1
Max "quix" Lindkvists mannar är det första laget att få en invite till Svenska Cupen.
Lilmix får en direktinbjudan till Svenska Cupens gruppspel. Det meddelar Fragbite ikväll.

Den klassiska svenska organisationen är det första av två lag som får en invite direkt till gruppspelet och därmed slipper ta sig igenom de öppna kvalen.

– För oss i Lilmix betyder Svenska Cupen och denna inbjudan enormt mycket. Svenska Cupen är Sveriges största och proffsigaste turnering så det är oerhört värdefullt att delta, säger Max "quix" Lindqvist till Svenska Cupens hemsida och fortsätter:

– Vårt mål är självklart att ta sig till LAN-finalerna för att sedan sätta nya mål för hur långt vi skulle kunna gå. Jag hoppas att så många som möjligt kommer till Stockholm och stöttar svensk svensk esport och hejar fram alla våra svenska lag!

Ytterligare ett lag kommer att få en direktinbjudan till gruppspelet. Till slutspelet har också fyra av Sveriges bästa femmor fått en inbjudan.


Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..