×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Mirage-skaparen utsatt för hot: "Gör ont att någon kan hata mig så mycket"

1
Sveriges mest framgångsrika CS-kartskapare blir utsatt för trakasserier på grund av Mirages popularitet.
Michael BubkeZ Hüll är en legendarisk svensk kartskapare som bland annat har skapat den folkkära kartan Mirage. Nu har BubkeZ utsatts för trakasserier, bara på grund av att han en gång skapade denna fantastiskt populära karta.

"Någon skrev just till mig och hoppades att jag skulle dö... för att jag skapade Mirage, och att jag skulle lida. Jag vet inte hur jag ska ta emot dessa meddelanden, men det gör ont att någon kan hata mig så mycket på grund av en digital värld som jag skapade för ett spel som är tänkt att skänka glädje till människor", skriver BubkeZ på X.

Mirage är en av Counter-Strikes populäraste kartor någonsin. Kartan är dessutom den som varit med i proffsscenen under längst tid - ända sedan 2013 - vilket innebär att varje Major som någonsin spelats i CS:GO och CS2 har inkluderat Mirage.


Artikelbild: BubkeZ/X
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..