×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve-utvecklare delar tips för att förbättra nätverksprestandan i CS2

1
Det kan vara din router som orsakar dålig prestanda i CS2.
Fletcher ZPostFacto Dunn är en spelutvecklare på Valve som primärt fokuserar på nätverksrelaterade delar av spelet. Nu har Dunn delat med sig en åtgärd som eventuellt kan åtgärda dålig prestanda i CS2, och felet kan bero på din dyra gaming-router.

Moderna routrar har nämligen extra funktioner som ibland kan ställa till problem i spel. Dunn rekommenderar att stänga av Quality of Service (QoS)-regler på routern, samt att stänga av alla onödiga säkerhetsfunktioner. Vissa routrar kommer med antivirus- och anti-malware-funktioner som också bör stängas av.

En annan orsak kan vara brandväggen, som ska ställas in på ett lågaktivitetsläge för bättre nätverksprestanda i CS2. En sista rekommendation från Dunn är att koppla in nätverkskabeln direkt i kabelmodem, snarare än till en router, vilket är "ett vanligt problem" enligt utvecklaren.

Läs Valve-utvecklarens inlägg på X:


Artikelbild: Jaycee300s/Pexels
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..