×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvartsfinalerna färdigspelade - här är lagen som tävlar i Luddies välgörenhetstävling

1
Favoriterna går vidare i välgörenhetstävlingen Suicide Zero by Luddie.
Under lördagen spelades det öppna kvalet samt kvartsfinalerna i välgörenhetstävlingen Suicide Zero by Luddie av Ludwig "Luddie" Hall. Nu är kvartsfinalerna slutspelade och fyra lag har gått vidare till morgondagens semifinaler.

Det öppna kvalet fick 11 deltagande lag, varav endast fyra gick vidare till kvartsfinalerna. Dessa fyra var Metizport X, NIP Svea, fightclub och Godsent.

Senare på dagen spelades kvartsfinalerna där Johnny Speeds vann över Metizport X i en snabb 2-0 affär. Något shockartat var att Lilmix blev slagna av mixlaget fightclub efter en riktigt jämn match. Sista kartan avlutades med ett hjärtkrossande 14-16 resultat för Lilmix.

I kvartsfinalmatchen mellan Eyeballers och NIP Svea var det ögonbollarna som kom ut på topp efter tre kartor. Slutligen lyckades Alliance slå Godsent i en oerhört jämn match som likaså sträckte sig tre kartor.

Morgondagens semifinaler är därmed:

Alliance vs Eyeballers
Johnny Speeds vs fightclub

Matcherna kommer att strömmas live på Luddies Twitch-kanal. Finalen är schemalagd att spelas klockan 18:00, och på spel är 70 000 kronor, varav 50 000 går till vinnaren.

Suicide Zero är en svensk ideell organisation som arbetar med att minska självmord. Luddies insamling till organisationen återfinns via denna länk.

Artikelbild: Pressbild/Alliance, Pressbild/Eyeballers, Pressbild/Johnny Speeds och Luddie/X
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..